Anmäl dig här för inspirerande lunchunderhållning i Sveriges bästa eventplattform.

4:e september kl 12:00

Du bjuds på inspirerande föreläsningar med olika talare och stand up utöver den virtuella presentationen av marknadens mest utvecklade arena för digitala sammankomster.

Vi hoppas att dagen ska peppa och inspirera dig! Varmt välkommen till ett riktigt digitalt event.

Läs gärna mer om våra digitala tjänster.

Olof Röhlander

En av Sveriges mest anlitade inspirationsföreläsare. Utsedd till årets talare 2011 och 2015. Med humor och passion för ämnet tar Olof publiken med på en resa i sina föreläsningar. ”Konsten att njuta av livet och ändå få saker gjorda”, ”Omstart” om hur man bryter och kommer igen och den senaste ”Bra är det nya bäst”. Han har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han vet vad som behöver göras för att vi ska fortsätta vara relevanta och hållbart framgångsrika i en digitaliserad värld som ständigt startar om. Olof är även en framgångsrik författare och han sommarpratade och vinterpratade 2018.

Ann Westin

Ann Westin har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och är även nominerad för fjärde gången år 2020. Motiveringen senast löd: ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Med ett galet roligt, fantastiskt bildspråk och häftig attityd tar hon scenen som en bulldozer och hon får verkligen alla med på tåget!

Lasse Karlsson

Med sin kluriga och underfundiga observationshumor får han publiken att se på världen på nya sätt. Har setts i TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co m.m. Lasse gick till final i Comedy Fight Club på Tv3. Framröstad av publiken. På Malmö Comedy Festival fick han även ta emot priset som ”Komikernas egen Favorit”. Han har turnerat som ståuppkomiker runt i landet i många år, bl. a. i Rhapsody in Rock, Ultimate Comedy och Big Comedy. Var ”förkomiker” till Eddie Izzard på Cirkus i Stockholm. Lasse Karlsson är också flitigt anlitad som moderator då han presenterar och intervjuar föreläsare och leder paneldebatter. Han har även varit konferencier på olika galor och prisutdelningar. När han inte står på scenen själv regisserar han andras föreställningar. Han har även varit producent för tv4:s humorprogram Time Out.

Angela Ahola

Angela Ahola är doktor i psykologi, inspirationsföreläsare, och författare. Angela är en av TOPP100 – Sveriges mest populära föreläsare 2019 och 2018 och har nominerats till Stora Talarpriset 2018. Hon har gästat tv-program såsom Nyhetsmorgon i TV4, Gomorron Sverige i SVT, Finlands motsvarighet till ’Efterlyst’, Breaking News med Filip och Fredrik, etc. Samt intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, mm.