hero

Välkommen till Integrationspaktens medlemsträff

Mångfald ger möjlighet till smart omstart

18 maj kl 10.00-11.00

I maj uppmärksammar hela Europa vikten av mångfald inom arbetslivet. Vi gör detsamma och bjuder in till en medlemsträff inom Integrationspakten med fokus på hur mångfald och inkludering ger möjlighet till smart omstart!

I kristider tenderar vissa frågor att prioriteras högre än andra. När pandemin så småningom släppt sitt grepp om världen och det äntligen är dags för samhället att starta om och upp igen, så finns det en möjlighet att göra det på ett bättre och smartare sätt än tidigare. Under Integrationspaktens medlemsträff i maj diskuterar vi därför varför mångfald är affärskritiskt och fördjupar oss särskilt i vad ett medarbetarengagemang inom mentorskap kan betyda för både individer och organisationer. Som vanligt gör vi ett antal nedslag hos medlemmar som på olika sätt drar sitt strå till Stockholm.

Välkomna!

Ställ din fråga till gästerna!
Vi har en hel rad med intressanta gäster som gärna svarar på dina frågor! Dessutom är arbetsmarknads- och integrationsborgarrådet Karin Ernlund som vanligt på plats i studion. Vad vill du veta eller berätta? Ställ din fråga till gästerna och/eller Karin här till höger så försöker de besvara så många frågor som möjligt under sändningen.